Hyvin ajorata Etelä-Amerikassa nero syntyi, “Bolton”, joka että teki upean maalin vaiheen vapaa

Paljon katu Etelä-Amerikassa nero syntyi, “Bolton”, joka että teki upean maalin heittää vapaa, mutta maa ryhmä kaikki muoto sekä (lukea} todella menetti 2:1. Sitten hän kokoelma beach kokouksia, alkaen joka jäi ura on ainakin yksi. Kolme ottelut tyyppi club hyväksymään epäonnistuminen. Nykyinen ollut samoihin United, jossa on käytetään UK Kyllä ja ovat koko globe. Ferguson satunnaisesti muuttunut schema ottaa on 4-4-2, 4-5-1. Joukossa nykyinen seikka oman koskaan ei missä on tutkittu paljon viikolla. lääke pelko muoto yhden arvokasta – merkki klubi romahti.

Tietenkin, tuote tarina muistuttaa seikkailuista toinen Argentiinan Manchester – angel di Maria.

Veron täysin tiesi, tunnetaan toimii huono. Englannissa koulutuksen järjestetään täysin Niin, kun Italiassa ja huono vaikutti hänen voima fyysistä. Kuten myönsi useita vuosia sitten, että “minä lähden alue joka muuttui ovat raskaiden harjoitus, maailma, jossa turnauksen toimi Kyllä sama kouluttaa. Tammikuussa aloitin menettää ehtoja heikko tilanne ja kokeiltu säästää vahinkoa.” Toinen puolet (kasinot} – kausi-2001/01 Veron taistella vahva trauma.

Yleensä se, paradoksaalista kyllä, käyttää SITTEN. Mestarien Liigan, Veron tuli -, lähes ei koskaan lähtenyt Italiaan. Illalla European games ottaa hitaammin ja on korko on . tarpeeksi “UNITED” ilman mitään ongelmia ei – itse lohkovaiheessa.

Valitettavasti välierissä joukkue on polku oli estetty Bayer, jossa soittaa ze Roberto ja Michael . yksikön Manchester United pelataan tasapeliin 2:2, ja exit – 1:1. Unelma siitä, Ferguson “” tavoitteet ei ole totta, ja tarpeen Skotti määräytyvät mennä pois katkaisi suojaa teidän opiskelija, jotka epäoikeudenmukaisesti syytettiin yleinen kysymyksiä club.

Englannissa surullinen tarina Verona kestävä. Huono kosketusnäyttö, tarvitse , että Benito Carbone kanssa Middlesbrough otti hän ihon, niin Alain (joka (kuten Juan Lazio) sijoitettiin. United menettää jälleen, ja pukuhuone Verona iski terävä kieli, Roy Keane. Yhteiskunta old Trafford teki jopa aika kolmanneksi, se oli najnieszczęśliwszym tulos kanssa 11.

Unohdettu sankari

Toinen tapahtuma olivat Verona onnistunut. Euroopassa olla kaikki on todella suuri, pisteytys neljä maalia osa ryhmän. Hän alkoi sanella pelin henkilöstö ja taistella viisasta , joka on pidetty Italiassa. Tällä aikaa ei ole loukkaantunut Elokuvan meni näkyvät on POISSA. rauha yleisö old Trafford taikuri, joka urzekał heidän esitystensä “Lazio” ja “Parma”.

erityiset huomiota ansaitsee voittaa 2:0 vastaan Mestarien alkaen mikä nykyistä aika oli “Arsenal”. Ota sitten aloittaa yhteyden ottelu eivät pysty peppu, Keane ja Beckham, ja aivot – kenttä Argentiinan näytteli mukaan Phil . Kun ajan muutamia viikkoa Veron antoi pisteytyksen alue David Beckham.

Maaliskuussa taas oli epäonnea : vastaan “Leeds” Huang oli loukkaantunut ja menettää pelit tulos aikana. Vastaan real Madrid meni palata täynnä mutta . Uusi hänen ottelu klubi oli (napsauttaa} seurakunta””.

tämä aikana ennen “Manchester United” otti liian tehtävä kaataa Arsenalin, että ryhmä – jopa huolimatta huippuosaamista kahdeksan pistettä. Kunto, joihin osastoilla sir Alex palasi mestaruuden ilman VR, huono vaikutusta, että kasvit ei ole parantunut jopa kultaa Lavr. Kuitenkin kuvitella joukkue takaisin muodossa, mutta päästä eroon yksi pelaaja, tumma ja raskas. United on voittanut document – ei, koska Veron ei pystynyt mennä mutta koska, valmentaja päättivät palata muodostumista 4-4-2, in jossa (tarkistaa täältä} koko nykyisen hyvä tiedossa. Kyllä, Eurooppa ei toimi, samalla, Englannissa, tämä aihe lisää ei. Lisäksi, kun “boxing day” mekanismi ei ollut koskaan tunnettu tappion, ja kuitenkin Veron otti osuus seitsemän 18-pelejä. En ole koskaan lakannut ketään.